CORIAN® BENKEPLATER FOR BAD

Baderomsinnredning

Bad i dag er designet med tanke på skjønnhet og velvære, et langt stykke unna tidligere tiders bad, der enkel funksjonalitet var det sentrale.

Takket være allsidigheten til Corian® komposittmateriale har dette design materialet blitt en sentral komponent i mange spennende typer baderomsinnredninger, for eksempel elegante servanter og dusjkar, lekre våtrom, Zen-inspirerte badekar og ergonomisk utformet interiør med buede benkeplater.

 

Skjøtefritt ytre

Corian® baderomsinnredning, som sprutplater og servanter til bad, kan integreres perfekt for å gi et elegant inntrykk av at alt er en og samme flytende overflate. Dette gjør at det ikke er noen synlige skjøter eller sprekker der det kan samles opp smuss eller fukt i baderomsinnredningen.

 

Skjønnhet som varer

DuPont™ Corian® baderomsinnredning er porefritt, og det er derfor enkelt å rengjøre fordi flekker ikke trenger gjennom overflaten. Med riktig rengjøring motstår Corian® også mugg, jordslag og bakterier.

 

Ry som kvalitetsleverandør

DuPont oppfant denne typen komposittmateriale, og vi har siden den gang jobbet kontinuerlig for å forbedre produktene våre. Vasker til bad er et av de mest populære bruksområdene.

 

Vi ønsker alle velkommen til vårt showroom for omvisning og nye opplevelser

Ved montering av benkeplater eller baderoms-innredninger vil vi alltid komme på befaring for måltaking og finne de beste løsninger og farger sammen med oppdragsgiver.

TA GJERNE KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Mobil: 974 15 158
E-post: jon@decorum.no