CORIAN® FOR BUTIKK DESIGN

DuPont™ Corian® butikkdesign

Butikkinteriør utformet i DuPont™ Corian® komposittmateriale imponerer både kunder og selgere.

Når vår tids dristigste arkitekter og designere skaper butikkinteriør, tar de i bruk DuPont™ Corian® på spennende måter på en rekke områder, for eksempel disker, serveringssteder, veggkledning, møbler, utstillingsskap, spillebord og toaletter.

 

Spennende resepsjonsskranker

Corian® komposittmateriale er et smart og fornuftig valg for resepsjonsskranker, men dagens designere vet at de langt ifra trenger å være kjedelige. Corian® komposittmateriale kan varmes opp og brukes til å skape spennende overflater i alle mulige fasonger. Tekstur- og fargemulighetene er endeløse. Materialet er behagelig å ta på og pynter opp visuelt. Likevel passer det perfekt til et butikkmiljø. Corian® komposittmateriale er porefritt, og når det rengjøres riktig, vil det motstå fremvekst av mugg og jordslag. Det tåler også påkjenningen av stor trafikk. Det er fornybart og slitesterkt, men kan likevel brukes til å realisere de mest dristige, eksentriske og innovative design visjoner.

 

Allsidig, vakkert og klart for enhver utfordring

Når Corian@ brukes i butikker, forenes materialets allsidige og praktiske egenskaper. Det kan formes slik at det passer inn i trange omgivelser, eller for å skape dramatiske inntrykk. Ettersom det er et fast materiale tvers gjennom, kan det utformes med innleggsarbeid eller skjæres ut for å utstyres med butikk logoer. Og i og med at enkelte farger er gjennomskinnelige, kan materialet bak belyses for å gi større visuell effekt. Corian® komposittmateriale kan brukes til å skape utstillingsvinduer, skilt, veggkledninger, skranker, disker og utstillingsskap for nærmest alle typer butikk miljøer, både innendørs og utendørs.

 

Vi ønsker alle velkommen til vårt showroom for omvisning og nye opplevelser

Ved montering av benkeplater eller baderoms-innredninger vil vi alltid komme på befaring for måltaking og finne de beste løsninger og farger sammen med oppdragsgiver.

TA GJERNE KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Mobil: 974 15 158
E-post: jon@decorum.no