CORIAN® FOR KJØKKENBENKER

Corian® kjøkkenbenker

Skap inspirerte Corian® kjøkkenbenker som integreres glatt med vasker og sprutplater fra Corian®, slik at fantasi og praktiske løsninger forenes.

Med DuPont™ Corian® komposittmateriale får du stor frihet til å uttrykke deg gjennom kjøkkendesign, takket være en kombinasjon av varig skjønnhet og nyttig funksjonalitet.

 

Skjønnhet uten strev

DuPont™ Corian® komposittmateriale er NSF/ANSI 51-sertifisert for kontakt med mat. Ettersom benkeplater og andre overflater i Corian® er porefrie, trenger ikke flekker gjennom overflaten. Med riktig rengjøring av benkeplatene motstår Corian®-kjøkkenbenker også mugg, jordslag og bakterier.

 

Skjøtefritt ytre

Andre Corian®-produkter som vasker og sprutplater kan integreres perfekt for å gi et elegant inntrykk av at alt er en og samme faste overflate. Med en tildekket sprutplate i bakkant av kjøkkenbenken er det ingen steder der det kan samles opp smuss eller fukt. Corian® kjøkkenbenker fungerer også svært godt sammen med materialer som rustfritt stål, tre og glass.

 

Ry som kvalitetsleverandør

DuPont oppfant denne typen komposittmateriale, og vi har siden den gang jobbet kontinuerlig for å forbedre produktene våre. Benkeplater for kjøkken er et av de mest populære bruksområdene.

 

Vi ønsker alle velkommen til vårt showroom for omvisning og nye opplevelser

Ved montering av benkeplater eller baderoms-innredninger vil vi alltid komme på befaring for måltaking og finne de beste løsninger og farger sammen med oppdragsgiver.

TA GJERNE KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Mobil: +47 974 15 158
E-post: jon@decorum.no