CORIAN® FOR RESEPSJONSSKRANKER

Resepsjonsskranker

Et førsteinntrykk varer lenge. Så sørg for å gi et godt førsteinntrykk ved å bruke resepsjonsskranker laget i DuPont™ Corian® komposittmateriale.

Det tilnærmet skjøtefrie Corian®-materialet gjør det mulig å designe skranker som er dristige, fleksible og dynamiske. Farge- og tekstur mulighetene er endeløse. Overflatene tåler intensivt bruk, holder seg flekkfrie og ser nye ut i lang tid. Og når de rengjøres riktig, vil skranker laget i Corian® komposittmateriale motstå fremvekst av mugg og jordslag.

 

Ubegrensede muligheter for resepsjonsområder

Med Corian® finnes det ingen grenser for design mulighetene dine. Velg blant et rikt utvalg av farge-, stil-, og display alternativer, eller skap en egendefinert løsning for din unike design. Corian® komposittmateriale er allsidig nok til å dekke alle dine behov.

 

Skjønnhet og slitestyrke forenes

Resepsjonsskranker laget i DuPont™ Corian® etterlater ikke bare et godt inntrykk som varer lenge – de varer lenge selv. DuPont™ Corian® komposittmateriale er porefritt, så det er enkelt å rengjøre og vedlikeholde for maksimal holdbarhet.

 

Vi ønsker alle velkommen til vårt showroom for omvisning og nye opplevelser

Ved montering av benkeplater eller baderoms-innredninger vil vi alltid komme på befaring for måltaking og finne de beste løsninger og farger sammen med oppdragsgiver.

TA GJERNE KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Mobil: +47 974 15 158
E-post: jon@decorum.no