CORIAN® FOR HOTELL- OG RESTAURANT BRANSJEN

Hotell design

DuPont™ Corian® kjennetegner noen av de mest innovative og moderne design for hotell- og restaurant bransjen. Ledende internasjonale prosjekt designere bruker Corian® til å skape overflater som hotellgjestene opplever som vakre, svært funksjonelle og komfortable.

På hoteller teller førsteinntrykket. Enten det er i resepsjonsområdet eller på hotellrommet, kan en moderne, ren og vennlig atmosfære være det som gjør at gjestene kommer tilbake. I mer enn 30 år har Corian® hatt en fremtredende plass på hoteller takket være de hygieniske, praktiske og allsidige egenskapene som design materiale.

 

Rene og elegante rom

Med en særegen evne til å tilpasse alle slags design visjoner gir Corian® designere muligheten til å skape et hotellrom som er en trygg havn for slitne reisende. Uansett hvilke estetiske mål du har for rommet, setter Corian® sitt preg på omgivelsene og gir et varig inntrykk fra hotelloppholdet.

 

Behagelige bad som er enkle å rengjøre

På et rent funksjonelt nivå har Corian® blitt sertifisert for hygieniske egenskaper. Dette massive og porefrie materialet sammenføyes uten synlige skjøter, slik at det skapes overflater som er både elegante og enkle å rengjøre.

 

Levende og minneverdige restauranter og barer

Corian® kan tilpasses til alle typer serverings- og underholdningsetablissementer. Bordplater av Corian® oppfyller de strengeste krav til både estetikk og hygiene. I tillegg til benkeplater kan varme, dempede Corian® veggoverflater i nøye valgte farger skape en avslappet atmosfære i eksklusive hotell- og restaurant miljøer.

 

Vakkert, men så mye mer

  • Slitesterkt, lett å rengjøre og vedlikeholde og kan fornyes hvis det oppstår riper
  • Mulig å skape en ensartet, varm og innbydende atmosfære og opplevelse på et eller flere steder takket være et rikt utvalg av estetiske farger
  • Hindrer fremvekst av mugg og jordslag hvis rengjøres riktig
  • Flekkbestandig (flekker trenger ikke inn i materialet, og svak overflatemisfarging er enkelt å fjerne)
  • Tilgjengelig i en rekke farger, inkludert tilpasningsmuligheter

 

Vi ønsker alle velkommen til vårt showroom for omvisning og nye opplevelser

Ved montering av benkeplater eller baderoms-innredninger vil vi alltid komme på befaring for måltaking og finne de beste løsninger og farger sammen med oppdragsgiver.

TA GJERNE KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Mobil: +47 974 15 158
E-post: jon@decorum.no