CORIAN® FOR INNVENDIG VEGG OVERFLATER

Veggpanel

Veggpanel og skillevegger i DuPont™ Corian® komposittmateriale gir designere og arkitekter muligheten til ekstravagante kreative uttrykksformer.

Myke organiske former, teksturerte overflater, enormt fargeutvalg og fantastiske belysningseffekter – uansett hvor kreativ designeren er, er det stilige, holdbare og lite vedlikeholdskrevende Corian® komposittmateriale klar for oppgaven.

DuPont™ Corian® komposittmateriale er like vakkert på vegger og loddrette flater som til benkeplater, bord og bardisker. Veggpaneler av Corian® er glatte å ta på og tilfører eleganse og en beroligende atmosfære til alle typer rom. Og ved hjelp av ulike kreative teknikker som innleggs arbeid kan Corian® komposittmateriale forvandles til et kunstverk eller et informasjons redskap.

Når du designer et område med høy synlighet som skal imponere og begeistre, eller et område med stor trafikk som skal tåle intens bruk, men likevel se nytt ut, gir veggpaneler, skillevegger og innvendig kledning laget i DuPont™ Corian® den ideelle kombinasjonen av funksjonalitet og skjønnhet.

Slipp løs kreativiteten. Med Corian® komposittmateriale får du det du trenger for å glede klienter og kunder med et innendørsmiljø som ikke bare er praktisk, men også gjør et mektig estetisk inntrykk.

 

Vi ønsker alle velkommen til vårt showroom for omvisning og nye opplevelser

Ved montering av benkeplater eller baderoms-innredninger vil vi alltid komme på befaring for måltaking og finne de beste løsninger og farger sammen med oppdragsgiver.

TA GJERNE KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Mobil: +47 974 15 158
E-post: jon@decorum.no