CORIAN® TECHNIQUE – BRUK AV LYS

Moderne belysning

DuPont™ Corian® komposittmateriale, med sin gjennomskinnelighet og evne til å bearbeides eller formes, tilbyr et hav av muligheter til å utvikle spennende, innovativ design som fremhever moderne belysning.

Samspillet mellom lys og materiale er alltid fascinerende for mennesker med et kreativt blikk for arkitektonisk design.

 

Utnytt lysets kreative muligheter

Det er mengde måter å utforske gjennomskinneligheten til DuPont™ Corian® på. Du kan eksperimentere med ulike grader av og typer lysstyrke i designene dine. Du kan skape vakre og stemningsfulle typer belysning og lamper. Du kan lyse opp møbler eller abstrakte former for å tilføre definisjon og drama. Du kan til og med utforske bakbelysnings alternativer for å vise en utskåret design eller et skilt. Mulighetene er endeløse.

 

Utforsk et spekter av fargemuligheter

Velg blant en rekke alternativer for gjennomskinnelige farger som åpenbarer den fulle glansen og dybden som oppstår når DuPont™ Corian® eksponeres for lys. Forvandle lyset til et element som du kan forme i hendene som du vil. Se for deg hva du kan gjøre med kombinasjonen av lys og de unike varme formbare egenskapene til DuPont™ Corian® komposittmateriale

 

Vi ønsker alle velkommen til vårt showroom for omvisning og nye opplevelser

Ved montering av benkeplater eller baderoms-innredninger vil vi alltid komme på befaring for måltaking og finne de beste løsninger og farger sammen med oppdragsgiver.

TA GJERNE KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Mobil: +47 974 15 158
E-post: jon@decorum.no