Om oss

Åpningstider:

Mandag – Torsdag: 12.00 – 17.00
Fredag – Lørdag: 11.00 – 14.00

For visning utenom ordinær åpningstid – etter avtale

Epost: vika@decorum.no
Telefon: +47 22 44 21 18

Kontakt oss gjerne også via Facebook.

Besøksadresse: Cort Adelersgate 27, 0254 Oslo
Postadresse: Vika Decorum AS Postboks 2453 Solli, 0201 Oslo
Org.nr: 90 588 597

Vika Decorum  er:                        

Quality Network Industrial Partners  med DuPont™Corian®. Våre medarbeidere er kurset hos produsenten og vi har eget sertifisert produksjonsverksted. I tillegg er vi også showroom med et stort utvalg av prøver.

Om Corian: Et komposittmateriale som er i stadig utvikling og fortsetter å inspirere. Med dette usedvanlig allsidige materialet kan Corian®-plater  brukes overalt, og formes etter behov, helt skjøtefritt. Corian® brukes i stor utstrekning til benkeplater og bad i private boliger. Det er et materiale som er hyppig brukt av arkitekter og designere og benyttes innnefor helsevesenet, serveringssteder, hotell- og restaurantbransjen, fasadeplater i kontorbygg, skoler.  Se egen meny for mer informasjon.

Vi er også flagshipstore for den sveitsiske solskjermingsprodusenten Silent Gliss. Vårt showroom har en stor utstilling og alt av prøver. Våre medarbeidere er kurset hos produsenten. Vi har egne montører.

Om Silent Gliss: Spisskompetanse i innvendig solskjerming.  Her får du det beste innen design, avansert teknikk og service. De har  eget forsknings- og utviklingsteam som kontinuerlig arbeider med å forbedre eksisterende, samt utvikle nye produkter som passer inn i ny og gammel arkitektur. De tilbyr et komplett utvalg av gardinskinner, cubiclesystemer, panelsystemer, rullegardiner, pli-solgardiner, strimmelforheng, wave-system, liftgardiner og vinterhagesystemer. Alle systemer kan også leveres motoriserte.

 

 

Vi tilbyr også moderne og tidløs interiørdesign fra flere av de beste europeiske designere og produsenter innen møbler og belysning. I vårt showroom har vi utvalgte varer fra hver produsent,  material – og tekstilprøver samt kataloger.

Konsulentbistand:

  • Kjøkken/bad/garderobeløsninger
  • Råd og veiledning ved valg av interiør og innredning
  • alt etter dine ønsker og behov, med fokus på eksklusivitet og funksjonelle detaljer

Kompetanse:

  • Kvalifiserte fagmenn og håndverkere
  • Lang erfaring med små og store prosjekter

Tjenester:

  • Montering, service, vedlikehold og reparasjoner av Corian® og Silent Gliss
  • Hjemmebesøk med befaring og oppmåling
  • Levering av varer
  • Vi sender til hele landet