Om oss

Vika Decorum er Flagship store/showroom for:

Silent Gliss – sveitsisk med spisskompetanse i innvendig solskjerming. Her får du det beste innen design, avansert teknikk og service. De har  eget forsknings- og utviklingsteam som kontinuerlig arbeider med å forbedre eksisterende, samt utvikle nye produkter som passer inn i ny og gammel arkitektur. De tilbyr et komplett utvalg av gardinskinner, cubiclesystemer, panelsystemer, rullegardiner, pli-solgardiner, strimmelforheng, wave-system, liftgardiner og vinterhagesystemer. Alle systemer kan også leveres motoriserte.

DuPont™ sin velkjente innovasjon Corian® er i stadig utvikling og fortsetter å inspirere. Med dette usedvanlig allsidige materialet kan Corian®-plater  brukes overalt, og formes etter behov, helt skjøtefritt. Corian® brukes i stor utstrekning til benkeplater og bad i private boliger. Det er et materiale som er hyppig brukt av arkitekter og designere og benyttes innefor helsevesenet, serveringssteder, hotell- og restaurantbransjen, fasadeplater i kontorbygg, skoler og naturligvis benkeplater i boliger. Se egen meny for mer informasjon.

Vi tilbyr også moderne og tidløs design fra flere av de beste europeiske designere og produsenter innen møbler og belysning. I vårt showroom har vi utvalgte varer fra hver produsent,  material – og tekstilprøver samt kataloger.

Konsulentbistand:

  • Kjøkken/bad/garderobeløsninger
  • Råd og veiledning ved valg av interiør og innredning

– alt etter dine ønsker og behov, med fokus på eksklusivitet og funksjonelle detaljer.

Tjenester:

  •  Hjemmebesøk med befaring og oppmåling
  •  Montering og levering av varer
  •  Vi sender til hele landet

Kompetanse:

Lang erfaring med små og store prosjekter

  • Våre montører er kurset hos Silent Gliss og Corian®
  • Gode referanser